Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους

Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους

Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους

Από το ρέμα, ανάμεσα Κάτω και κυρίως Παύλιανη, παίρνουμε το μονοπάτι στη ρεματιά Παρκάκι μέχρι να συναντήσουμε το δρόμο. Τον αφήνουμε αμέσως και τον ξανασυναντάμε λίγο ψηλότερα, τον ακολουθούμε και το τέμνουμε άλλες δύο φορές μέχρι να πιάσουμε ένα μεγάλο τμήμα μονοπατιού που θα μας φέρει στην κορυφή Πυργάκι.
Συνεχίζουμε πάνω στον άξονα της κορυφογραμμής Μακρυράχη, αρχικά σε δάσος, μετά σε γυμνό πεδίο και τελικά θα κατηφορίσουμε αποφασιστικά ανάμεσα σε αραιές συστάδες ελάτων για να συναντήσουμε το δρόμο, λίγο πριν τον αρχαιολογικό χώρο της Πυράς Ηρακλέους.
Συνεχίσουμε από το χωματοδρομο μέχρι την Καταβόθρα.
Η διαδρομή Παύλιανη-Πυρά Ηρακλέους περιλαμβάνεται στην εφαρμογή Οίτη topoGuide, που διατίθεται τόσο για συσκευές Android, όσο και για συσκευές iOS (iPhone). Η εφαρμογή παρέχει ενεργητική πλοήγηση κατά μήκος της διαδρομής, καθώς και έναν πλούσιο οδηγό στη γεωγραφία, τη φύση και τον πολιτισμό της περιοχής.