Παρκάκι Παύλιανης

Παρκάκι Παύλιανης

Η διαδρομή είναι κυκλική (μήκος 6 χλμ), ομαλή και σε πυκνό δάσος και στην άνοδο ακολουθεί ανάντι το ρου της ρεματιάς, ενώ στην κάθοδο τη ράχη του Μεσόραχου.
Αν έχετε μικρά παιδιά, είναι η πιό διασκεδαστική πρόταση που μπορείτε να τους κάνετε και σχεδόν αξίζει από μόνη της τη μετάβαση στην Παύλιανη. Κάθε 5 λεπτά υπάρχει μια αναπάντεχη κατασκευή: μουσική γέφυρα, τραμπολίνο, jacouzi, υδροθεραπευτήριο, κούνιες, σχολείο, σβαρνο-τσουλήθρα, δεντρόσπιτα και άλλα πολλά. Δεν υπάρχει παιδί που δεν θα θέλει να δει την επόμενη έκπληξη και είναι εύκολο να τα παρασύρετε να φτάσουν στο ψηλότερο σημείο, από όπου θα γυρίσετε στην αφετηρία από άλλο, ηλιόλουστο και θεαματικό μονοπάτι.

Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης Παρκάκι Παύλιανης

Η διαδρομή Παρκάκι Παύλιανης περιλαμβάνεται στην εφαρμογή Οίτη topoGuide, που διατίθεται τόσο για συσκευές Android, όσο και για συσκευές iOS (iPhone). Η εφαρμογή παρέχει ενεργητική πλοήγηση κατά μήκος της διαδρομής, καθώς και έναν πλούσιο οδηγό στη γεωγραφία, τη φύση και τον πολιτισμό της περιοχής.