Οι αγώνες των Γερανείων

Οι αγώνες των Γερανείων

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου οργανώνει από το 2013 τον “Ορεινό Αγώνα Γερανείων”. Από το 2015 ο αγώνας επεκτάθηκε στα 22 χλμ και απέκτησε την σύντομη παραλλαγή του, τον “Ορεινό Δρόμο Περαίας Χώρας”, μήκους 10 χλμ.

Γεράνεια topoGuide: Ορεινός Αγώνας Γερανείων
Γεράνεια topoGuide: Ορεινός Αγώνας Γερανείων

Η διαδρομή του “Ορεινού Αγώνα Γερανείων”, είναι μια από τις πιο όμορφες διαδρομές της ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα και ακολουθεί μονοπάτια και δρόμους γύρω από τα Γεράνεια και το Λουτράκι. Στον μεγάλο αγώνα, η θετική υψομετρική διαφορά (ανάβαση) είναι 1400μ. Και οι δύο διαδρομές χαρίζουν πλούσια θέα και εναλλαγή τοπίων.

Γεράνεια topoguide

Οι δύο διαδρομές περιλαμβάνονται στην εφαρμογή Γεράνεια topoguide.

Η εφαρμογή Γεράνεια topoguide είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές Android από το Play Store.

Η εφαρμογή Γεράνεια topoguide είναι επίσης διαθέσιμη ως αγορά μέσα στην εφαρμογή (in-app-purchase) στην εφαρμογή Topoguide Greece, σχεδιασμένη ειδικά για συσκευές iOS (iPhone και iPad), που δίνει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές των επιμέρους περιοχών της Ελλάδας.

Οι διαδρομές πλαισιώνονται από αναλυτικές περιγραφές, φωτογραφίες και τα σημεία ενδιαφέροντος της άμεσης γειτονίας τους. Η εφαρμογή αναγνωρίζει την πλησιέστερη διαδρομή και προτείνει στον χρήστη να τον καθοδηγήσει ενεργητικά κατά μήκος της.